lördag 31 januari 2009

Målilla vs Finspång B 9-3

kvällens match var ingen fara på torpet. En stabil seger utan att förta sig. Känns ganska tomt i huvudet så här när man skall knåpa ihop ett referat utan några bilder att referera till. Ja min riktiga dator är ju kapput gewesen und vorloren så jag kan ju inte lägga in några bilder. Allt började med att jag gick ut till vägen en timma före utsatt tid varpå jag irriterat ringde upp akvariemannen och undrade vart faan han höll hus. Snacka om självmål. En timme senare var man ute på gatan igen vid rätt tid och fick ändå vänta i en kvart. Då fick jag ge igen. hehe! -Jag har för fnölen väntat i en timme och en kvart!
En bit ut på 37an fick vi vända om ty Lainen hade fått med sig en flundra i innerfickan istället för plånbok!?

Ja de e.. Korvfen var go i paus och när Jemserumsligan lämnade korvbaren var det slut på snören och senap. Resten av Målillaborna fick nöja sig med ketchup med bröd. Jasch! Men Gunvald backade om?!

Nyman satte äntligen en straff, skoj! Henke Johansson satte en snygg strut och någon Målillabo (en get en ko) sa på läktarn att det var hans första mål för säsongen och det stämmer nog. Ja de e.. Tyvärr kunde vi i ligan inte uppfylla senaste matchens galaföreställning ty vi var för nyktra och blyga samt att fältherren Rickard uteblev. Men när vi väl körde så svarade övriga publiken superbt och resolut. All heder till Målillapubliken. Matchens ryss ikväll var Dimitry Smirnov.

Väl på parkeringen blev vi rejält nervösa då Gunvalds bil bara hostade men till slut harklade den upp sig. Guardians förslag att besöka bandygrillen blev som vanligt nedröstat då vi andra tyckte vi (läs han) ätit tillräckligt. Färden hem var trevlig och gemytlig och samtalen handlade om akvariefilter som politik och geografi samt blommor och bin. Visste ni att Bolivias huvudstad heter Hamas? Det är absolut sant! Perus heter Hizbollaz och alla vill till Sverige.. Tchads huvudstad heter för övrigt N'Djamena och Ölands huvudstad heter Byxelkrok. Kom ihåg detta ty det blir förhör till nästa hemmamatch.

Inga kommentarer: