lördag 31 januari 2009

Åby Tjureda vs Målilla

Fasen då kom vi försent igen och denna gången rejält. 23 minuter missade vi och 3-1 stod det till lökarnas farmarlag. Det var dåligt skyltat i Gudruns skog. Rejält förvånande med folk var det dock när vi väl hittat ut bland granarna. Säkert fyra hundra drygt. Men det berodde ju på att det var gratis inträde trodde vi. Men det var det bara för oss som var lite sena alena. Vi tryckte upp oss bland Målillaborna (full buss 54 pers) samt en Borebil och stämde in i ojojooj ojojoj och så då gör vi måål igen. 5-1 i paus som kunde varit ännu mer. I andra var det ombytta roller och vi gick från 6-1 till 6-5 varpå vi hade två stolpskott. Sedan fick vi två man utvisade men skapade ändå några farliga hörnor samtidigt som Åby hade några frilägen som Christian räddade (han var rena väggen i andra). Tyvärr kom sen 7-5. Korven sket vi i.

Summering: Första var katastrofal som i hemmamötet och man befarade tvåsiffrigt. I andra hände något, jag vet inte om det var Åby som inte behärskade backa-hem-spelet. Tyvärr räckte det inte hela vägen ty första halvlek var så fantastiskt dålig och uppförsvägen för brant.

Sen kan man undra vad det är för hjon Åby släpper in på arenan. Som står längs med isen och skriker och gestikulerar så man får skämmas på deras vägnar. Som till råga på verket om dom är berusade eller bara allmänt sinnesslöa har ett barn bredvid sig. Om det var samma person som sprang framför hela Målillaläktarn med barnet efter sig skrikandes okvädningsord låter jag vara osagt. Kan ju ha varit en idiot till. Var glada bara att Tommylainen inte var med oss idag. Fyy fnölen säger jag bara. Att personen sedan vänder sig om och provocerar Målillafolket med ett aldrig sinandes ordförråd är bara för sorgligt och ett absolut oförlåtet provocerande som aldrig hör hemma på en bandyarena. Förstår att det brast hos vssa rödvita. SKÄMS ÅBY!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vill tillägga att det bråk som uppstod p.g.a provokationerna inte kan ha varit vidare trevligt för barnet som stod intill uppviglaren. Finns inte soss i Åby?

Anonym sa...

de var ju synd att inte jag eller lainen var med...