tisdag 1 januari 2008

Om oss

Vilka är då vi? Kort och gott ett kompisgäng från Oskarshamns hamnkvarter med kringliggande förorter och nejder. En hop som till vardags följer hockeylaget IK Oskarshamn i vått och torrt. En eller två har totalt missat sporten bandy tidigare men gillar korv, några har varit eller är aktiva bandyspelare, en och annan stod och käkade senapsdränkt vurre till Gavrilovs fantasiskt skridskosnabba storhetstid på 90-talet med gulflammiga polisonger och kladdig tuppkam som följd. (Författaren i fråga).

Vi tycker det är trevligt med bandy och Målilla i synnerhet. Vi vill absolut inte utge oss för att vara några bandyexperter utan vi finner bara en stor charm i utemiljön, kylan, ståplats, samt oset av grillad/bränd korv. (Back to Basic! The simple is the best with mustard on top!)

Stundom kan vi tänka oss lite högljudd klackverksamhet då andan faller på och manfallet är det rätta som så var fallet i fredagsderbyt mot Nässjö.

Där vi tror och hoppas att Målillapubliken och spelarna såg oss som ett positivt inslag samt en frisk fläkt på läktaren. Ty det är vår vilja med detta engagemang. Att hjälpa Målilla Bandy på bästa sätt till två viktiga poäng i varje match.Vi vill kraftigt basunera att sång är vår melodi och onaturliga ljudkulisser/hjälpmedel som trummor och annat oväsen är för oss fatalt onaturligt, främmande samt stötande!

Den som med rödvit själ instämmer med ovan blygsamma kriterier och som diggar stark senapsslang är mer än hjärtligt välkommen till vår fina skara!